Zwembad De Meent 125 Jaar

  

Zaterdag 16 september 2017

Zwembad de Meent viert hun 125 jarig jubileum.

Ik heb geluid uitgebreid met één subwoofer om het wat voller te laten klinken. Ik moest voor achtergrond muziek zorgen en het uit versterken van de toespraken.

Ik heb in de tent licht op gehangen. Ik heb een dansvloer gecreëerd d.m.v. de achterkant aan te kleden met een sterrendoek. In het midden heb ik een t-bar opgehangen met daaraan 4 led lampen en aan de zijkant nog twee lichteffecten (scanners). Ik heb in de nok van de tent nog eens 5 movingheads opgehangen die verdeeld werden in de diepte van de tent. Ik heb gebruik gemaakt van de Beamz MHL-90.

Ik heb ook een 55” scherm verzorgd met daarop een dia-show. In de show heb ik foto’s verwerkt waarbij foto’s te zien waren hoe de meent er vroeger uitzag en hoe het er nu uitziet. Ook heb ik hier leuke activiteiten van de meent in verwerkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *