Openingsweekend 2017

Afgelopen 21 & 22 Oktober heeft het jaarlijkse openingsweekend plaatsgevonden. In dit weekend speelt elk team een thuiswedstrijd.

Dit jaar was Scott Light & Sound verantwoordelijk voor de technische ondersteuning.

In de sporthal was een constructie opgehangen met verlichting erop. Er stonden speakers om muziek te draaien en de spelers aan te kondigen. Er was een video weergave van de sponsor van de wedstrijd. Alle spelers werden met licht opgeroepen door middel van een volgspot.

De disco was aangekleed met een constructie die afgewerkt was met een sterrendoek, wij hebben 4 x led parren gebruikt om wat kleur in de ruimte te krijgen. 2 scanners werden gebruikt om voor wat effect te zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *